Vinkkejä tapahtumanjärjestäjille

Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Paljon tapahtumia, etkä tiedä kuinka kertoisit niistä tehokkaasti

Järjestätkö jatkuvasti tapahtumia tai koulutuksia? Onko tavoitteenasi kertoa tapahtumista helposti ja selkeästi yhdessä paikassa? Työkalusta, joka nopeuttaisi tapahtumien myyntiä ja ottaisi samalla vastaan myös ilmoittautumisia, olisi kenties hyötyä yrityksellesi.

Koko tapahtumatarjonta yhdellä silmäyksellä

Osallistujan kannalta on loistavaa, jos koko koulutus- tai tapahtumatarjonnan voi nähdä samasta paikasta. Hakutoiminnon avulla osallistuja löytää juuri itseä kiinnostavat tapahtumat. Lisäksi hän voi osallistua jopa useampaan tapahtumaan kuin oli suunnitellut.

Helppoa, vai mitä?

Yksi kätevä tapa esittää tapahtuman tiedot keskitetysti yhdessä paikassa on tapahtumakalenteri. Mahdollisuus näyttää yhteistyökumppaneiden tapahtumia samassa kalenterissa auttaa osallistujaa löytämään etsimänsä tapahtumat helposti. Tapahtumia markkinoidaan yhdessä paikassa, mistä on hyötyä sekä järjestäjille että osallistujille. Ei enää vanhentunutta tietoa aikatauluista, joita ei ole muistettu päivittää tapahtuman nettisivuille. Kuulostaako liian helpolta ollakseen totta?

Kongressin tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri on uusi portaali jatkuvasti tapahtumia tai koulutuksia järjestäville organisaatioille. Internetissä oleva kalenteri tarjoaa monipuoliset hakuominaisuudet, tapahtumien ja kurssien kuvaukset sekä ilmoittautumistiedot. Uusien tapahtumien lisääminen voidaan sallia myös yhteistyökumppaneille. Tapahtumia voivat lisätä oman organisaation lisäksi ne tahot, joille annetaan siihen oikeus. Tapahtumakalenteri on integroitu Kongressin kanssa ja sen tapahtumat ilmestyvät ilmoittautumislinkkeineen automaattisesti kalenteriin.

Lähetä kaverilleKysy lisää ja pyydä demo.