Asiakastietojen hallinta-, markkinointi- ja laskutusohjelmisto.


Visio - Toimiva ratkaisu palvelutelevisiotoimintaan

Visio on moderni ratkaisu palvelutelevision hallinta-, markkinointi- ja laskutusohjelmistoksi. Visio on täydellinen, yksinkertainen ja looginen järjestelmä palvelutelevision päivittäisten rutiineiden hoitoon.

Visiosta on kehitetty erittäin helppokäyttöinen ja yksinkertainen asiakaspalvelun keskus. Lähtökohtana Visiossa on asiakas ja hänelle tarjottavat ohjelmapalvelut. Siksi Visio on suunniteltu siten, että asiakaspalvelussa tarvittavat toiminnot voidaan suorittaa nopeasti ja helposti. Visio täyttää operaattorin tarpeet koko toimintasektorilla. Järjestelmä perustuu asiakastietojen helppoon ja tehokkaaseen hallintaan. Vision joustava laskutus mahdollistaa asiakas- ja palvelukohtaiset laskutusjaksot, kesäkatkot sekä laskuttamisen ennakkoon tai jälkikäteen. Reskontra sisältää automaattisen suoritustenkirjaamisen ohella työkalut saatavien tehokkaaseen valvontaan ja perintään.


Vision tuotekuva

Visio on monipuolinen

Myytävät ohjelmat ja palvelut kootaan Visiossa tuotteiksi.Vision omilla markkinointityökaluilla voidaan asiakkaan tilausprofiilin perusteella kohdentaa markkinointi tarkasti valituille ryhmille. Saavutettuja tuloksia seurataan tehokkaan raportoinnin avulla. Visioon kuluu noin sata erilaista raporttia sisältäen runsaasti työtä helpottavia yhteenvetoja ja listauksia mm. ohjelmistoyhtiöille.

Toimivat yhteydet ulkopuolisiin palveluihin

Visio
Visio voidaan kytkeä lukuisiin ulkopuolisiin palveluihin, kuten elektroniseen laskujentulostuspalveluun, suoraveloitukseen, koneelliseen perintään tai automaattiseen viitesuoritusten noutoon pankeista. Visio pystyy valtuuttamaan useita verkkoja yhtäaikaisesti erilaisilla menetelmillä. Auktorisoituja laitteita tai asioita voivat olla mm. äly- ja digi-tv -kortit, kotipäätteet, kaapelimodeemit, sähköpostitilit ja IP-osoitteet.

Visiossa riittää kapasiteettia

Pienimmillään Visiolla voidaan hoitaa yhdellä tietokoneella yhden kaapelitelevisioverkon asiakkaat kokonaisuudessaan ja toisaalta Visio skaalautuu helposti koko maan kattavaksi asiakaspalvelujärjestelmäksi.

Data Prisma tuo tehokkuutta palvelutelevisiotoimintaan

Vision ensimmäinen versio julkistettiin vuonna 1988 ja ohjelmisto kasvoi nopeasti markkinajohtajaksi kotimaassa. Ohjelman nopean kehityksen taustalla on tiivis yhteistyö asiakkaidemme kanssa. Tehokas, ammattitaitoinen ja avulias henkilökuntamme on pystynyt täyttämään asiakkaidemme toiveet ja tarpeet. Olemme ylpeitä kehittämistämme ratkaisuista, joilla helpotetaan operaattorin työtä ja säästetään tuntuvasti kustannuksia.