Vinkkejä tapahtumanjärjestäjille

Viisi vinkkiä tehokkaampaan laskutukseen

Viisi vinkkiä tehokkaampaan laskutukseen

Kaipaatko selkeyttä tapahtumasi laskutukseen? Laskutus on yksi tapahtuman järjestämisen tärkeimmistä osa-alueista. Se on tapahtuman ensisijainen tulonlähde, josta saat resursseja kehittää tapahtumaa entistä houkuttelevammaksi. Vaivaton laskutus jää asiakkaasi mieleen ja madaltaa kynnystä osallistua tapahtumiisi myös tulevaisuudessa.

Voisiko laskutusprosessin hoitaa helpommin ja resursseja säästäen? Kyllä. Laskutus kulkee käsi kädessä myynnin kanssa. Kun teet ostamisen asiakkaalle helpoksi, helpottuu usein myös laskutus. Oletko jo hyödyntänyt laskutuksessasi nämä viisi helppoa vinkkiä? Tee se viimeistään nyt!

1. Automaattiset alennukset
Ota ilmoittautumislomakkeessasi käyttöön automaattisesti päivittyvät early bird -alennukset. Näin vähennät huomattavasti virheellisten hintojen mahdollisuutta.

2. Ryhmäilmoittautuminen
Ryhmää tapahtumaan ilmoittava sihteeri haluaa usein ilmoittaa kerralla koko ryhmän. Silloin lasku menee yritykselle. Mahdollista ryhmäilmoittautumiset rekisteröitymisvaiheessa ja tee yrityskohtaisia koontilaskuja.

3. Yleisimmät maksutavat
Helpota maksamista ja salli erilaiset maksutavat: verkkopankki, luottokortti, lasku, verkkolasku tai e-lasku. Huomioi, että jotkin yritykset ottavat vastaan ainoastaan e-laskuja.

4. Ekologisuus ja säästö
Lähetä laskut sähköpostitse vahvistusviestin liitteenä tai e-laskuna. Vältyt postituskustannuksilta ja säästät luontoa ja omaa aikaasi.

5. Tapahtuman seuranta
Tutki loppuraporteista, mikä maksukanavista oli kustannustehokkain, ja tarjoa sitä ensisijaisenä vaihtoehtona tulevissa tapahtumissa.

Tarvitsetko tehokkaan työkalun tapahtuman ja laskutuksen hallintaan?
Ratkaise ongelma monipuolisella kotimaisella tapahtumanhallintaohjelmistolla. Laskutus ja reskontra kuuluvat suomalaisen Kongressi-ohjelmiston perustoiminnallisuuksiin. Tilaa Kongressi-ohjelmiston ilmainen online-esittely!

Lähetä kaverilleKysy lisää ja pyydä demo.