Data Prisma tarjoaa monipuolisia ja erittäin haastavia tehtäviä ongelmien ratkaisuun vihkiytyneille tekijöille.

Data Prismassa olisi sinulle töitä!

Data Prisma on kotimainen ohjelmistotalo, jonka vahvuutena ovat kokemus, osaava henkilöstö ja tuoreiden teknologioiden hyödyntäminen. Teemme läheistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, lähtökohtana asiakkaidemme toiveet ja tarpeet. Suunnittelemme ja toteutamme järjestelmiä yritysten ja yhteisöjen toiminnan tueksi.

Järjestelmiemme avulla asiakkaamme hallinnoivat omien asiakkaidensa, heidän tilaustensa sekä tuotteiden tietoja ja näin tehostavat myynnin, laskutuksen ja reskontran hoitoa. Laajaan asiakaskuntaamme kuuluu operaattoreita, tapahtumien ja koulutusten järjestäjiä, liittoja ja yhdistyksiä sekä matkailualan yrityksiä.

Ketteränä asiantuntijaorganisaationa Data Prisma tarjoaa monipuolisia ja erittäin haastavia tehtäviä ongelmien ratkaisuun vihkiytyneille tekijöille. Data Prismalla on tarjota ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstö, toimivat ja viihtyisät tilat, kilpailukykyinen palkka ja hyvät edut.

Emme tälle hetkellä pyri täyttämään mitään tiettyä toimenkuvaa, mutta jos olet huipputyyppi laita meille avoin hakemus.Avoin tehtävä: Ohjelmoija/Ohjelmistoarkkitehti (C#/.Net Core)

Omaatko palon ohjelmointia kohtaan ja halun oppia sekä kehittyä alalla edelleen? Etsimme nyt ohjelmoijaa/ohjelmistoarkkitehtia Kuopioon!

Tehtävän kuvaus

Tehtävässä pääset osallistumaan ohjelmistokehityksen eri vaiheisiin. Tulet olemaan mukana tuotteidemme ja asiakasprojektiemme suunnittelussa, toteutuksessa, testauksessa, käyttöönotossa sekä ylläpidossa. Pääset luomaan asiakkaillemme uusia ratkaisuja käyttäen nykyaikaisia välineitä ja ketteriä menetelmiä.

Roolisi on itsenäinen ja vastuullinen sekä tukeasi sinulla on osaava tiimi ja organisaatio. Sinulle tarjotaan hieno mahdollisuus kehittyä alalla, ottaa vastuuta sekä päästä työskentelemään mahtavassa ja kannustavassa työporukassa!

Vaatimukset

Ideaalihakijamme on hankkinut ohjelmointiin suuntautuneen koulutuksen ja omaa harrastuneisuutta alalta. Odotamme hakijalta aitoa kiinnostusta ohjelmointia kohtaan, työkokemusta sekä halua oppia ja kehittyä. Tiimityöskentelytaidot sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito ovat ehdottomia edellytyksiä tehtävässä menestymisen kannalta.

Sijainti

Kuopio

Lisätietoja

Rekryilmoitus ohjelmoija (pdf)

Tarkemmat tiedustelut TJ Juha Kuustonen, +358 (0)207 649 444

Hakeminen

Jätä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen:
Mail
Avoin tehtävä: ICT-Asiantuntija

Ovatko palvelimet, virtualisointiympäristöt ja tietoturva sinulle tuttuja? Etsimme nyt ICT-asiantuntijaa Kuopioon!

Laitteet

 • Palvelimet, työasemat, mobiililaitteet, oheislaitteet
 • Tietoverkot, palomuurit, kytkimet, kuormantasausjärjestelmät

Varus- ja sovellusohjelmat

 • Virtualisointiympäristöt (Hyper-V)
 • Windows-palvelinten käyttöjärjestelmät ja palvelut (AD, IIS)
 • Windows-työasemakäyttöjärjestelmät
 • Palvelinten hallintajärjestelmät
 • Sovellusten jakelu ja päivitykset
 • Valvonta- ja monitorointisovellukset

Taidot

 • Tietoturva, palvelun jatkuvuus- ja toipumissuunnittelu
 • Dokumentointi
 • Valmius asennus- ja päivystystyöhön toimistoajan ulkopuolella

Sijainti

Kuopio

Lisätietoja

Lisätietoja antaa TJ Juha Kuustonen, +358 (0)207 649 444

Hakeminen

Jätä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen:
Mail
Avoin tehtävä: Myyntineuvottelija

Tehtävän kuvaus

Etsimme tavoitteellista ja konsultoivaa yritysmyyjää vastaamaan kotimaan myynnistämme sekä osallistumaan viennin käynnistämiseen. Tehtävänäsi on koko myyntiprosessin hoitaminen kontaktien hankinnasta asiakkuuksiin saakka. Osaat kartoittaa asiakkaan tarpeet, luoda heille lisäarvoa ja viedä kaupat onnistuneesti päätökseen. Odotamme sinulta myyntihenkisyyttä, aloitteellisuutta, omatoimisuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta erinomaista suomen, ruotsin ja englannin kielen suullista sekä kirjallista hallintaa. Katsomme eduksi tuntemuksesi digitaalisesta markkinoinnista. Arvostamme sinussa lisäksi hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä positiivista asennetta. Toivomme, että kehität omalta osaltasi innokkaasti myyntiämme ja markkinointiamme ja tuot tiimiimme uusia ja energisiä ideoita.

Tarjoamme

Data Prismassa työskentelet itsenäisessä ja vastuullisessa roolissa myynti- ja markkinointitiimin jäsenenä haastavien työtehtävien parissa. Tukenasi on osaava organisaatio ja tarjoamme mahdollisuuden kehittää itseäsi ja osaamistasi.

Sijainti

Kuopio tai pääkaupunkiseutu

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa TJ Juha Kuustonen, +358 (0)207 649 444


Hakeminen

Jätä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen:
Mail