Kongressi - Referenssejämme"Yhteistyö Data Prisman kanssa on ollut erittäin rikastava. Asenne tekemiseen on ihailtavaa; ammattitaitoista, joustavaa ja kaikkensa antavaa. Tämän ansiosta saimme rakennettua loistavan tarpeisiimme sopivan ja luotettavan asiakashallintajärjestelmän. Avoin, molempia osapuolia auttava kommunikointi on ollut avainseikka projektin onnistumiselle. "

Suomen Lakimiesliitto

"Valtakunnallinen XLIV Lakimiespäivä järjestettiin 2.10.2015 Finlandia-talossa. Päivä kokosi yhteen yli 1000 lakimiestä ja oikeustieteen opiskelijaa. Tapahtumassa oli mukana myös Lakimiesmessut sekä opiskelijoiden rekrytointimessut. Lakimiespäivän ilmoittautumisessa käytettiin ensi kerran viivakoodi-ilmoittautumista, joka sujui erinomaisesti. Osallistujilla oli viivakoodilliset nimikyltit tulostettuina mukana, vain muutamia jouduttiin tulostamaan. Jonoja ei tullut ja kaikki pääsivät nopeasti sisälle."


"Järjestämme useita erilaisia koulutustapahtumia sairaanhoitajille ja muille terveydenhoitoalan ammattilaisille. Koulutustapahtumiamme ovat vuosittain Helsingin Messukeskuksessa järjestettävät Sairaanhoitajapäivät, eri puolilla Suomea toteutettavat hoitotyön koulutuspäivät sekä kansainväliset kongressit. Koulutussivuillemme linkitetyn Kongressin lomakkeen kautta asiakkaiden ilmoittautuminen sujuu vaivattomasti ja saamme tarvittavat asiakastiedot helposti käyttöömme sekä itse tilaisuutta että taloushallintoa varten. Kongressin räätälöintimahdollisuus ja vaivaton yhteistyö ovat tärkeitä ominaisuuksia järjestelmän toimivuuden kannalta."
"Kongressi-tapahtumanhallintajärjestelmän erottaa mielestäni kilpailijoista Data Prisman mahtava asiakaspalvelu. Jos vastaani tulee tilanne, jossa kaipaan ohjelmiston tuunaamista yritykseni tarpeisiin, tiedän että asian saa usein hoitumaan vain yhdella sähköpostilla tai puhelinsoitolla. Data Prisman henkilökunta on aina valmis etsimään parhaimman juuri yritykseni tarpeisiin sopivimman ratkaisun ja poikkeuksetta olen aina ollut esitettyyn ratkaisuun tyytyväinen."


Finnendo

"I had a great and absolutely satisfying experience using Kongressi event management software from Data Prisma Oy. It was my first attempt to organize a large event and its success had a lot to do with the services I received from Data Prisma. The customer service was exceptional. With this level of the customer service, no one should have doubts in selecting Data Prisma for their needs and I shall be looking forward to working with their team for the next project."


"Hoidamme kesän vuosittaisten suurten tapahtumien Provinssirockin, Tangomarkkinoiden ja Vauhtiajojen majoitusvarauksia. Lisäksi hoidamme Seinäjoella ja lähiympäristössä järjestettävien yksittäisten tapahtumien majoituksia. Olemme myös täyden palvelun kokous- ja kongressitoimisto,jolloin hoidamme tapahtuman käytännönjärjestelyt olemalla mukana koko prosessiajan suunnittelusta loppuselvitysten tekoon (tilavaraukset, majoitusvaraukset, ilmoittautuminen, oheisohjelmat, kuljetukset, rahaliikenne).
Kongressi ja Ilmoittautumislomake helpottavat tapahtuman hoitamista kun voimme niiden kautta hallinnoida majoituskiintiöitä, luoda tuotteet ja palvelut hintoineen ja ottaa ilmoittautumiset vastaan. Manuaalinen työ ja puheluiden määrä on huomattavasti vähentynyt kun tapahtuman osallistujat täyttävät itse tiedot netissä ja varaus siirtyy suoraan järjestelmään. Yhden tapahtuman yhteydessä otimme majoitus-varaukset ja maksut luottokorttitai verkkopankkimaksuna vastaan pelkästään netti-Ilmon kautta ja ohjelma toimi hyvin. Olemme käyttäneet Ilmoa keväästä lähtien ja käytämme sitä jatkossakin entistä laajemmin. Kongressiin on räätälöity meille myös yksityismajoituksen myynti ja sekin saatiin tämän kesän aikana päivitettyätoimivaksi.
Kongressi-ohjelmaan on tehty paljon muutoksia huomioiden yrityksemme tarpeet erityisesti majoitusvarausten osalta. Uudet työntekijät tai harjoittelijat omaksuvat ohjelman käytön nopeasti ja vanhatkin työntekijät ovat päässeet hyvin sisään ja osaavat jo hyödyntää sen ominaisuuksia. Toki on vielä asioita, joita toivoisimme siinä toteutettavan, mutta hyvin ohjelma jo tässä vaiheessa meillä toimii. Kongressista saatavat raportit ovat myös kirjanpitäjän mielestä selkeitä ja raportteja on myös toiveidemme mukaan muokattu tai tehty kokonaan uusia."