Ohjelmisto erilaisten tapahtumien osanottajien, luennoitsijoiden, tilojen ja talouden hallintaan.

Kongressin ilmoittautumisjärjestelmä
ja ilmoittautumislomake

Ilmoittautumisjärjestelmä, sähköpostimarkkinointi, ilmoittautumislomake ja verkkomaksut


Nyt voit luoda ja julkaista todella helposti tapahtumallesi omat ilmoittautumis- ja rekisteröitymissivut Kongressi-ohjelmiston ilmoittautumislomaketyökalulla. Voit valita ilmoittautumislomakkeelle haluamasi kysyttävät tiedot tapahtumasi luonteen ja tarpeiden mukaisesti. Olemme kehittäneet avuksesi useita edelleen muokattavissa olevia mallilomakkeita, kuten:

  • Tapahtuman etusivu
  • Osallistujan tiedot ja avec
  • Laskutustiedot ja työosoite
  • Majoitus
  • Rajoitteet
  • Osallistuminen ja palveluiden valikoima
  • Verkkomaksu ja tilausvahvistus

Tapahtuman markkinointi

Ilmoittautumislomake tekee tapahtumasi markkinoinnista entistä helpompaa. voit käyttää hyväksesi Kongressin postitoimiston monipuolisia postitusryhmien luontimahdollisuuksia ja postittaa helposti haluamallesi ryhmälle juuri luomasi ilmoittautumislomakkeen linkin kutsukirjeesi mukana.

Maksaminen

Ilmoittautumislomakkeella osallistujat voivat valita maksutavan, esimerkiksi lasku postilla tai verkkomaksuna. Tiedot rekisteröityneistä asiakkaista sekä rekisteröintimaksuista siirretään suoraan Kongressiin. Näin saat 24/7 toimivan auttomattisen ilmoittautumis- ja reskontrajärjestelmän.

Rekisteröinnin jälkeen

Onnistuneen rekisteröitymisen päätteeksi asiakas saa sähköpostiinsa vahvistusviestin, jonka sisältöön voit jälleen vaikuttaa itse.

Kielet

Puhuvatko asiakkaasi eri kieltä? Myös siihen on ratkaisu: voit julkaista ilmoittautumislomakkeen nyt kolmella haluamallasi kielellä. Kun asiakas on ilmoittautunut tapahtumaan, hänen tekemänsä kielivalinta tallentuu automaattisesti Kongressiin.

Enemmän kuin rekisteröinti

Ilmoittautumislomaketta käytetään osallistujien rekisteröitymiseen, tietojen keräämiseen, maksuihin sekä majoituksen varaamiseen. Voit luoda paketteja, joihin kuuluu osallistumismaksu ja majoitus, tai voit lisätä vapaaehtoisen majoitusvaihtoehdon erikseen. Kaikki tämä onnistuu Kongressissa olevien hotellikiintiöiden avulla, jotka linkittyvät Ilmoittautumislomakkeeseen. Asiakkaasi näkevät reaaliajassa mitkä hotellit ovat käytettävissä.

Ilmoittautumislomake tekee markkinointisi fiksusti ja tarjoaa kävijöille 24/7 automaattisen rekisteröintipalvelun.

Kysy lisää ilmoittautumisjärjestelmästä