Vinkkejä tapahtumanjärjestäjille

Ota kaikki irti raporteista

Ota kaikki irti raporteista

Tapahtumaa ennen, tapahtuman aikana ja tapahtuman jälkeen kertyy arvokasta tietoa, joka kannattaa analysoida. Mistä tietää, mitä kannattaa raportoida ja milloin?

Esittelemme muutaman hyvän esimerkin tapahtuman raporteista ennen, aikana, ja jälkeen tapahtuman:

Ennen tapahtumaa kannattaa selvittää, montako osallistujaa on tulossa ja miten rekisteröityminen etenee. Jos tarjoat "aikainen lintu" -alennuksia, voit arvioida kuinka nopeasti ihmiset reagoivat. Ruokailu kuuluu yleensä jokaiseen tapahtumaan, voit hyödyntää automaattisia raportteja tilatessasi tarjoiltavat ruoat, unohtamatta erityisruokavalioita.

Tapahtuman aikana tarvitset ohjelman aikataulun, jonka voit myöskin tehdä kätevästi raportointityökalun avulla. Messujen järjestäjä tarvitsee listan näytteilleasettajista standeineen, ja jos osallistujille on luvattu kyyti paikalle, pitäisi silloin olla saatavilla listat tilatuista matkoista.

Tapahtuman jälkeen täytyy tarkistaa rahavirta; ovatko kaikki maksaneet ja tarvitseeko lähettää muistutuksia. Talousraportit näyttävät, mikä tapahtuman lopputulos on, ja toimivat hyvänä pohjana tuloksen tarkastelulle. Erilaiset raportit ovat tärkeitä - voit tarvita niitä yllättävissä tilanteissa. Automatisoimalla säästät aikaa ja raportit pysyvät reaaliaikaisina.

Kongressilla luot nopeasti erityyppisiä raportteja.

Raportointi Kongressilla

Raportit ovat keskeinen työkalu, kun halutaan saada nopeasti selville tapahtuman tilanne. On olemassa useita erityyppisiä raportteja, kuten toiminto- ja talousraportit. Kongressi tarjoaa molempia. Saat reaaliaikaista tietoa osallistujista, luennoitsijoista ja näytteilleasettajista, sekä palkkioista, laskutuksesta ja reskontrasta.

Lähetä kaverilleKysy lisää ja pyydä demo.