Vinkkejä tapahtumanjärjestäjille

Tehokkaammin sähköisesti

Tehokkaammin sähköisesti

Nykyään palveluntarjoajat haluavat antaa kuluttajille yhä enemmän vapauksia. Asiakkailla on vapaus valita ja vapaus tehdä monia asioita itse. Tästä on jo olemassa monia esimerkkejä: verkkokaupat, verkkopankit, lippujen varaus sähköisesti, sähköinen lähtöselvitys... Myynnistä ja ostamisesta tulee koko ajan enemmän automatisoitua ja omatoimista.

Enää ei ole sulkemisaikoja eikä poissaolevia tai kiireisiä ihmisiä. Kuluttajalla on Internet ja mahdollisuus tehdä ostoksia mihin aikaan vain.

Miten tapahtumanjärjestäjät voivat hyötyä tästä trendistä? Helposti. Toteuta onlinerekisteröinti tapahtumillesi, lähetä kutsuja asiakkaillesi ja mahdollista maksaminen verkossa. Todella helppoa ja lisäksi mahdollista Kongressissa.

Enemmän kuin rekisteröinti

Ilmoittautumislomakkeella osallistujat voivat valita maksutavan: verkkopankissa tai laskun postilla. Tiedot rekisteröityneistä asiakkaista sekä rekisteröintimaksuista siirretään suoraan Kongressiin. Näin saat 24/7 toimivan automaattisen ilmoittautumis- ja reskontrajärjestelmän.

Lisäksi ilmoittautumislomaketta käytetään majoituksen varaamiseen. Voit luoda paketteja, joihin kuuluu osallistumismaksu ja majoitus, tai lisätä vapaaehtoisen majoitusvaihtoehdon erikseen.

Lähetä kaverilleKysy lisää ja pyydä demo.