Vinkkejä tapahtumanjärjestäjille

Töissä ja lomalla vai töissä lomalla?

Töissä ja lomalla vai töissä lomalla?

Kesä on tapahtumien ja lomien aikaa. Kuinka yhdistää tapahtuman järjestäminen
ja leppoisa loman vietto? Tavoiteltavaa on, ettei lomalla tarvitse murehtia työasioita. Töiden tulisi hoitua niin, että niihin on mukava palata. Monesti syksyn tapahtumat voivat painaa päälle jo kesällä. Kuinka edistää tapahtuman järjestämistä myös loman aikana?

Tiedonkulku on avainasemassa silloin, kun ihmiset vuorottelevat lomien ja töiden välillä. Sähköpostit eivät aina tavoita kaikkia asianosaisia ja hukkuvat helposti postilaatikkoon. Informaatiota tulee myös puhelimitse ja henkilökohtaisten tapaamisten yhteydessä. Tällöin on tärkeää, että kaikki tieto on jokaisen saatavilla helposti. Osan toiminnoista voi kenties automatisoida, jolloin rutiinityöt hoituvat itsestään. Onneksi joku on jo miettinyt näitä asioita puolestasi.

Kongressi auttaa

Kongressin sähköinen ilmoittautumislomake tekee työtä, vaikka muut olisivat lomalla. Se ottaa vastaan ilmoittautumisia ja muistaa kiittää jokaista. Lomake ymmärtää milloin se saa olla käytettävissä ja mitkä hinnat ovat kulloinkin voimassa.

Luennoitsijat voivat myös lähettää luentolyhennelmiä ja esitelmiä Kongressiin sähköisesti. Prosesseja automatisoimalla ei kesätyöntekijänkään tarvitse muistaa ihan kaikkea. Kun tilausvahvistuksen lähettämisestä ja laskun tulostamisesta jää merkki järjestelmään, ei lomalta palaavan tarvitse epäröidä, ketä on laskutettu
ja ketä ei.

Lisäksi käyttäjä voi tallentaa muistiin kaikki yhteydenotot osallistujakohtaisesti osallistujakortin memoihin. Tällöin erityistoiveet ja muut sovitut asiat löytyvät paikasta, joka on helposti kaikkien saatavilla. Lomalta palaavan on helppo tarttua työhön, kun tiedot ovat ajan tasalla - oli tapahtuman vaihe mikä tahansa.

Lähetä kaverilleKysy lisää ja pyydä demo.