Aikaa ja vaivaa säästävä rekisteröintiohjelma yritysten, yhdistysten ja järjestöjen jäsenistön hallintaan.

Jäsenrekisteri

Jäsenrekisteriohjelman avulla hallitaan helposti graafisen käyttöliittymän kautta jäsentietoja. Ohjelmalla voidaan laskuttaa jäsenmaksuja ja tilauksia sekä hoitaa postituksia jäsenille.

Ohjelmaan voidaan tallentaa monipuolista tietoa jäsenistä ja kertynyttä arvokasta tietoa voidaan helposti hyödyntää erilaisten raporttien muodossa.

Jäsentiedot Jäsentiedot

Rekisteriin luodaan kustakin jäsenestä oma korttinsa, jossa näkyy kaikki jäsenen tiedot samassa paikassa. Jäsenenä voidaan käsitellä sekä yrityksiä että yhteisöjä. Kustakin yrityksestä kirjataan perusjaottelutietojen (jäsenlaji, liittymisvuosi, toimialakoodi) lisäksi mm. liikevaihto, henkilöstön koko ja mahdolliset vienti- ja tuontimaat.

Jäsenhaku Haku

Jäsentietojen löytäminen on helppoa monipuolisten ja täsmällisten hakujen ansiosta. Hakutuloksista voidaan tulostaa mm. jäsenlistaus, osoitetarrat postitusta varten tai nimilaput erilaisiin tapahtumiin.

Postitus Postitus

Ryhmäpostitukset voidaan tehdä monin kriteerein rajaamalla ja normaalin kirjepostituksen ohella voidaan lähetys tehdä postin e-kirjeenä.

Laskutus Laskutus

Muodostettavia laskuja ovat esimerkiksi jäsenlaskut, yhdistyksen jäsenilleen myymistä palveluista muodostettavat laskut, tilintarkastajien laskut ja alkuperälaskut. Laskut muodostuvat valmiiksi tiliöityinä, jolloin niiden vienti kirjanpitoon on nopeaa. Kaikki laskut tulostetaan viitteellisinä ja haluttaessa viivakoodattuna.

Suoritukset Suoritukset

Pankkiyhteysohjelmalla haetut suoritustiedot käsitellään automaattisesti ja rekisteriohjelman reskontrasta on nähtävissä kunkin laskun tilanne. Luonnollisesti myös karhulaskujen muodostaminen ja lähettäminen huonomuistisille jäsenille kuuluu ohjelman ominaisuuksiin.

Raportointi Raportit

Jäsenrekisteristä on mahdollista saada erilaisia tilastoraportteja jäsenyyksiin liittyvistä tiedoista. Jäsenmaksujen seuraaminen onnistuu monipuolisen talouden raportoinnin avulla.

Lisätietoja

Jukka-Pekka Kurki
+ 358 (0) 207 649 448
jukka-pekka.kurki (at) dataprisma.fi

Jäsenrekisteristä on saatavissa suorat yhteydet Data Prisman Kongressi -ohjelmaan. Kongressi on tarkoitettu koulutus-, kokous- ja näyttelytapahtumien järjestäjille. Näin jäsenistön ilmoittautumistiedot voidaan poimia tapahtumiin suoraan jäsenrekisteristä.

Pyydä demoesittely